دوره ای که به جرات میتونه ورق زندگیتو عوض کنه!

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» لکه ها چیست و چگونه می توانید از شر آنها خلاص شوید؟

لکه ها چیست و چگونه می توانید از شر آنها خلاص شوید؟

چگونه می توانم لک های صورتم را سریع از بین ببرم؟

لکه هر نوع علامت ،تغییر رنگ یا نقصی است که روی پوست ظاهر می شود. لکه های صورت ممکن است ناخوشایند و از نظر احساسی ناراحت کننده باشند ، اما بیشتر آنها خوش خیم هستند و تهدید کننده زندگی نیستند. برخی لکه ها می توانند سرطان پوست را نشان دهند.اگر با لکه‌های قهوه‌ای روی پوست صورت خود دست و پنجه نرم می‌کنید، قطعاً به دنبال راهکارهای از بین بردن لک صورت هستید.

با وجود اینکه اکثر لکه‌های پوستی بی‌ضرر هستند، اما وجود آنها روی پوست صورت آزاردهنده است. لکه‌های پوستی در اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید و تولید بیش از حد ملانین به وجود آمده و به معضلی برای ما تبدیل می‌شوند. ناگفته نماند که عوامل ژنتیکی نیز در ظاهر شدن این مهمان‌های ناخوانده بی ‌اثر نیستند.بارها روش های درمانی برای کاهش لکه‌ها را امتحان و به نتیجه نرسیده‌اید،

برای یادگیری انواع لکه ها و چگونگی درمان آنها ، ادامه مطلب را بخوانید.

انواع لکه ها

"Blemish" اصطلاحی گسترده است که به هر نوع علامت پوستی اشاره دارد. لکه ها انواع مختلفی دارند.

آکنه یک بیماری شایع است. آکنه می تواند به صورت زیر ظاهر شود:

جوش زدن

گیاهان دارویی برای درمان بیماری های شایع مطلب مرتبط گیاهان دارویی برای درمان بیماری های شایع

جوش های سرسیاه

جوش های سر سفید

آکنه در صورت مسدود شدن سبوم چربی ، باکتری ها یا آلودگی فولیکول های مو ایجاد می شود. آکنه گاهی اوقات می تواند لکه های تیره یا زخم بر روی پوست ایجاد کند. استرس همچنین ممکن است با افزایش تولید سبوم ، آکنه را بدتر کند ، اگرچه دلیل اصلی این بیماری محسوب نمی شود.

پاپول ها ضایعات پوستی کوچکی هستند که انواع مختلفی دارند. قطر آنها معمولاً حدود 1 سانتی متر است. رنگ آنها می تواند صورتی و قهوه ای باشد. گاهی از جوش ها به عنوان پاپول یاد می شود. پاپول ها می توانند به صورت جداگانه یا به صورت خوشه ای ظاهر شوند و به هر شکلی خود را نشان دهند. نمونه هایی از پاپول ها عبارتند از:

بثورات آبله مرغان

اگزما

درماتیت

پسوریازیس و زونا نیز ممکن است باعث ایجاد پاپول شود.

گره ها ندول ها مجموعه ای از بافت ها هستند. لمس آنها بزرگتر از پاپول ها نیست که قطر آنها معمولاً 1 تا 2 سانتی متر است. گره ها می توانند در هر سطح از پوست ظاهر شوند. رنگ آنها از رنگ گوشتی تا قرمز متفاوت است. ضایعات پوستی و زگیل نمونه هایی از گره هستند.

لک های حاملگی: این لک ها که عمدتا به علت تغییرات هرمونی در بدن شما در زمان بارداری است که در نواحی پیشانی و گونه ظاهر می شوند، مربوط به دوران بارداری بوده و پس از 1 الی 2 سال پس از زایمان به مرور پنهان می شوند. این لک ها کمرنگ و روشن هستند، اگر از کرم ضد آفتاب استفاده نکنید، احتمال ظاهر شدن این لک ها بیشتر می‌شود.

لک های ناشی از افزایش سن: این نوع لک در سنین بالای 40 سال و بر اثر در معرض آفتاب بودن پدید می آید، این لک ها عمدتا از سنین 40 سال به بالا شروع به پدید آمدن می کند، و رفته رفته بیشتر می شوند. این لک ها به رنگ قهوه ای بوده و پشت دست ها و روی صورت پدید می آید، این لک ها با افزایش سن پر رنگ تر شده و در تعداد بیشتر به چشم می خورند. البته این لک ها خطرناک نیستند.

لک های یائسگی: البته ممکن است این لک ها به علت مصرف قرص‎های ضد بارداری که باعث تغییر در هورمون ها می‌شود نیز به وجود بیاید.

لک هایی که به کک و مک شهرت دارند: لک ها که به رنگ قرمز و یا قهوه ای دیده می شوند بیشتر در افرادی با رنگ موی قرمز و یا بلوند مادرزاد رخ می دهد، این لکه ها در مردمان ساکن انگلستان شایع تر است چون علت اصلی ایجاد این لکه ها و یا بهتره است بگوییم این گونه پوست ها بودن زیاد در معرض آفتاب است.در تابستان به علت تابش مستقیم خورشید به زمین و شدیدتر بودن شدت آفتاب زیادتر شده و بیشتر در مناطق باز بدن از قبیل صورت، پشت گردن و شانه ها که بیشتر آفتاب به آنها می خورد شدیدتر شده و در زمستان تعداد و رنگ لک ها کمتر می شود. تنها راه درمان این گونه از لک ها که ژنتیکی نیز است، سوزاندن آنها با لیزر و زیر نظر متخصص است. البته کسانی که این بیماری را دارند باید توجه داشته باشند که پس از لیزر باید بسیار حواسشان به پوستشان بوده و مرتب کرم ضد آفتاب بمالند که مبادا این لک ها دوباره برگردد

خال های طبیعی: نقاط ریز تیره ای که در قسمت های مختلف بدن وجود دارند که در اندازه ها و اشکال متفاوتی هستند. این لک ها که به صورت طبیعی پدید می آیند قهوه ای رنگ بوده و در تمامی قسمت های بدن حتی داخل چشم نیز می زند. بهترین راه برای درمان این گونه لک ها استفاده از لیزر برای سوزاندن آنها بوده و طبق گفته بعضی از پزشک ها با سوزاندن خال مادر دیگر خال روی صورت یا بدن شما پدید نمی آید.

خال مادر، به بزرگترین خال و پر رنگ ترین خال روی بدن یا صورت گفته می شود که با سوزاندن آن می توانید از شر خال های مزاحم راحت شوید.

لک های ناشی از جای جوش: این لک های روی صورت افرادی باقی می ماند که زیاد جوش می زنند که آن هم به خاطر رعایت نکردن روش صحیح تغذیه است. ولی این جوش ها به این علت به جای می ماند چون این افراد اصولا عادت به دستکاری جوش های صورتشون دارند و همین علت سبب میشه این جای جوش ها پدید بیاند.

لک های ناشی از سو تغذیه: این لک ها که عمدتا روی صورت پدید می آید و در افراد سیاه پوست شایع تر است، یکی از نشانه ها کمبود ویتامین B12 در بدن است این ویتامین که توسط محصولات گوشتی به بدن می رسد، باعث جوانی و شادابی پوست می شود، ولی در اثر کمبود نیز باعث بروز مشکلاتی همچون لک های پوستی می شود. جالب تر اینه که اگه ویتامین A بدن کم باشه این لکه ها گسترده تر و بدتر خواهد بود، این ویتامین در مواد غذایی مانند پنیر، هویج و حتی در زرده تخم مرغ نیز یافت می شود. نکته جالب راجب این ویتامین این است که باعث سرعت بخشیدن به بهبودی زخم های پوستی می کند.

لک های پوستی مادرزادی: این لک ها که هنگام به دنیا آمدن کودک روی پوست نوزاد پدید می آید گاهی اوقات به رنگ قرمز و گاهی اوقات نیز به رنگ هی قهوه ای و یا حتی سفید تر از پوست شخص دیده می شوند که علت آن عروق خونی غیر طبیعی در پوست شما است. این لکه ها درمان قطعی ندارند ولی خوبیه این لکه ها اینه که زیاد تر نمی شوند.

پتشیا: آنها از رگ هایی که زیر پوست شما پاره می شوند، تشکیل می شوند وبه صورت لک های قرمز رنگ ظاهر می شوند.

لک های سفید و یا هایپوپیگمنتیشن 

لک های سفید می توانند، ریشه های مختلفی داشته باشند مانند تروما، سوختگی، یا تاول. صدماتی که ملانین را از بین می برد: عدم تعادل مادرزادی، مانند ویتیلیگو یا آلبینیسم.

ویتیلیگو: می تواند با نقاط کم رنگ بر روی پوست شما ظاهر شوند که بعد از گذشت زمان به تمام بدن شما گسترش می یابد. ظاهر ناخوشایند زیبایی شناختی آن می تواند باعث ایجاد مشکلات روحی در فردی شود که به آن مبتلاست. التهاب پوست یا عفونت که سبب آسیب به ملانین ها می شود برای مثال، این مورد مربوط به درماتیت سائبوری می باشد.

لک های تیره: این لک ها تیره تر هستند و حاوی مقدار بالاتری ملانین نسبت به بقیه پوست می باشد به طور کلی، آنها برای سلامتی شما مضر نیستند و تنها بر روی ظاهر انسان تاثیر می گذارند، البته بسته به جایی که وجود دارند و بزرگی آنها. شما ممکن است با بعضی ها از این لک ها متولد شوید، هرچند که بعضی افراد دیگر این لکه ها را در طول زمان بدست می آورند.

لکه های کبدی این لکه های کوچک و تیره می توانند در هر ناحیه از بدن که در معرض آفتاب است ، ایجاد شوند. این موارد بیشتر در افراد بالای 50 سال دیده می شوند اما در افراد جوان نیز می توانند بروز کنند. لکه های پیری نوعی هایپرپیگمنتیشن است .

پوسچول جوش ها و کورک پر از چرک است. جوش های سر سفید و تاول های آبله مرغان از انواع جوش ها هستند. شرایطی که ممکن است باعث ایجاد جوشچه شود عبارتند از: گال و روزاسه ، یک بیماری پوستی شایع که با تاول و رگهای خونی قابل مشاهده است.

موی فرورفته تکنیک های از بین بردن مو ، مانند موچین ، اپیلاسیون یا تراشیدن مو ، گاهی اوقات ممکن است باعث رشد موهایی شود . اینها موهایی هستند که دوباره به داخل پوست رشد کرده و گرفتار می شوند. این می تواند باعث ایجاد برجستگی قرمز شود. افرادی که موهای فر دارند ممکن است بیشتر از کسانی که موهای صاف دارند در معرض موهای رشد کرده باشند.

موهای رشد کرده همچنین می توانند به کیست های موی بزرگ و پر از مایعات تبدیل شوند . اینها می توانند قرمز ، زرد یا سفید باشند. در زمان دست زدن ممکن است ناراحت کننده یا دردناک باشند.

ملاسما در دوران بارداری بسیار شایع است. این یک بیماری پوستی است که توسط لکه های قهوه ای مشخص می شود. در اثر قرار گرفتن در معرض آفتاب و تغییرات هورمونی ایجاد می شود.

سرطان پوست

انواع مختلفی از سرطان های پوست وجود دارد ، از جمله:

کارسینوم سلول بازال

سرطان سلول سنگفرشی

ملانوم بدخیم

سرطان های پوست می توانند از نظر ظاهری و رنگی متفاوت باشند. برخی از اشکال سرطان پوست مانند خال های تیره با مرزهای نامنظم به نظر می رسند. برخی دیگر مانند پوسته های زرد یا برجستگی های قرمز برجسته به نظر می رسند. فقط پزشک شما می تواند به طور قطعی تشخیص دهد که آیا لکه ای سرطان پوست است.

چندین نوع مختلف کیست وجود دارد. آنها عبارتند از:

کیست های اپیدرموئید

کیست گانگلیون

کیست چربی

چگونه می توانم هموگلوبین خود را سریع افزایش دهم؟ مطلب مرتبط چگونه می توانم هموگلوبین خود را سریع افزایش دهم؟

کیست ها کیسه های خوش خیم (غیر سرطانی) هستند که حاوی ماده ای مانند مایعات هستند. ممکن است به صورت برجستگی هایی با اندازه های مختلف روی یا زیر پوست ظاهر شوند. آنها اغلب گرد هستند.

راه های از بین بردن لک صورت

مگر می‌شود راهکار درمانی موثری را ارائه داد در حالی که ریشه اصلی موضوع هنوز حل نشده است؟ همه ما به خوبی می‌دانیم که پیشگیری بهتر از درمان است. ما به علل مختلفی شاهد کک و مک و لک‌های پوستی هستیم. جالب است بدانید هیچکس با لک پوستی متولد نمی‌شود؛ حتی اگر عامل به وجود آمدن آن ژنتیکی باشد. بزرگترین منبع بروز لک را باید بزرگترین منبع نوری دنیا یعنی خورشید دانست!

تشعشات مضر نور خورشید آماده واکنش با سلول‌های پوستی ما هستند. در اینجاست که سلول‌های پوستی به همراه رنگدانه پوست یعنی ملانین منجر به ظاهر شدن لکه‌های پوستی می‌شوند. البته همانطور که بیان شد عوامل ژنتیکی نیز در بروز این لکه های قهوه‌ای بی‌تاثیر نیستند. با این وجود عوامل زیر به بروز این لک‌ها بیشتر دامن می‌زند:

داشتن پوستی روشن

داشتن پوست نازک و حساس

پوستی که به سرعت برنزه می‌شود

با این حال لک صورت برخلاف خال برآمده نیست. این دانه‌های قهوه‌ای رنگ حتی دردناک یا آزاردهنده نیز نیستند. تنها آزار آنها دریغ کردن ما از برخورداری از پوستی شفاف و صاف است.

اگر از داشتن لک‌های تیره بر پوست خود ناراضی هستید، بهتر است بدانید که خداحافظی با آنها غیرممکن نیست. درواقع پیشرفت‌های عملی به خصوص در حوزه پوست و مو هر غیرممکنی را ممکن کرده است. البته پیش از تصمیم‌گیری در رابطه با انتخاب بهترین راه‌حل پیشنهاد می‌کنیم که با پزشک خود مشورت کنید. بی‌شک او بهترین و مناسب‌ترین راهکارها را در اختیار شما قرار می‌دهد.

حال بیایید بدون هیچ فوت وقتی سراغ کارآمدترین و موثرترین روش‌های رفع لک پوست برویم.

لیزرتراپی یا لیزر درمانی

بسیاری از پزشکان استفاده از لیزر را به عنوان یکی از بهترین راهکارهای رفع لک صورت پیشنهاد می‌دهند. حتماً شما هم بارها در رابطه با استفاده از لیزر شنیده‌اید،

عملکرد اصلی آن چیست؟

لیزر در حقیقت فوتون‌های متمرکزی هستند که تا لایه درم پوست نفوذ می‌کنند. این فوتون‌ها سلول‌های رنگدانه‌ای را به طور کامل از بین می‌برند. در این حالت پوست شروع به کلاژن‌سازی کرده و مانع از به جای ماندن اثری از آنها می‌شود.

در لیزر درمانی از پالس نورهایی متمرکز، اما شدید استفاده می‌شود. اگر در رابطه با این روش درمانی موثر شک دارید، نگاهی به آمار بیندازید: مطالعات نشان می‌دهد در بیش از 62 درصد از افرادی که لیزر را به عنوان راهکار درمانی خود انتخاب کرده‌اند، 50 درصد از لک‌های پوست کاهش پیدا کرده بود.

لیزر درمانی ریسک یا خطری نیز به دنبال دارد؟

ریسک لیزر درمانی اولین سوال مراجعه به پزشک است. لیزر ازجمله راهکارهای رفع لک صورت بی‌خطر شناخته می‌شود. خطر بروز زخم در اثر انتخاب این روش درمانی بسیار کم است.

انتخاب این روش و عوارض جانبی

خارش

تورم

قرمزی

عفونت

تغییر رنگ پوست

قبل یا بعد از لیزر درمانی پزشک داروها یا کرم‌هایی را به منظور تسریع روند حذف لک صورت پیشنهاد دهد. با وجود اینکه لیزردرمانی راهکاری ایده‌آل به نظر می‌رسد،

دو نکته مهم در رابطه با لیزر درمانی

بهبودی بعد از لیزردرمانی ممکن است به مدت دو هفته زمان نیاز داشته باشد؛

به منظور دستیابی به نتایج مطلوب بی‌شک به چند جلسه درمانی نیاز خواهید داشت.

سرما جراحی یا کرایوسرجری

از جالب‌ترین راهکارهای از بین بردن لک صورت سرما جراحی است. این راهکار برای از بین بردن سلول‌های غیرطبیعی پوست استفاده می‌شود. با این حال جای هیچ گونه نگرانی بابت این روش درمانی وجود ندارد چراکه این روش به‌طور کلی بی‌خطر است و نیازی به بیهوشی ندارد. حتی مدت زمان بهبودی بعد از به‌کارگیری این راهکار درمانی کوتاه‌مدت است و چه اتفاقی در سرماجراحی رخم می‌دهد؟ در این روش از نیتروژن مایع برای تخریب و از بین بردن سلول‌های غیرطبیعی پوست استفاده می‌کنند.

راهکار درمانی ایده‌آل به نظر می‌رسد، عوارض ناخواسته‌ای را نیز به دنبال دارد. خونریزی و تاول زدن از جمله معمول‌ترین عوارض سرماجراحی است. با این وجود این روش به‌ندرت باعث ایجاد زخم می‌شود.

لایه برداری شیمیایی از پوست

کارهای از ‌بین ‌بردن لک صورت استفاده از لایه‌بردار شیمیایی که در واقع از لایه‌بردارها برای از کاهش اثرات به ‌جا‌مانده از قسمت‌های آسیب‌دیده پوست استفاده می‌شود. لایه‌بردارهای شیمایی مورد استفاده برای از‌بین‌بردن لک صورت حاوی اسید گلیکولیک یا اسید تری کلرواستیک می‌شوند. جالب است بدانید که این مواد به لایه‌های میانی پوست نفوذ می‌کنند.

این مواد با نفوذ به پوست منجر به لایه برداری قسمت‌های آسیب‌دیده پوست می‌شوند. به این ترتیب پوست خود را بازسازی کرده و بخش‌های آسیب‌دیده ترمیم می‌شوند.

ریسک‌های لایه برداری پوست

با وجود تاثیر ایده‌آلی که این راهکار در رابطه با رفع لک صورت دارد، ریسک و عوارض ناشی از آن اجتناب‌ناپذیرند. بیایید نگاهی به اصلی‌ترین عوارض ناشی از به کارگیری این روش داشته باشیم.

قرمزی پوست

تحریک پوست

پوسته‌پوسته شدن

تورم

انجمن جراحی پوست آمریکا معتقد است که لایه‌برداری متوسط پوست حداقل به 2 هفته زمان نیاز دارد. در این مدت لازم است که از کرم‌های مراقبتی که توسط پزشک تجویز شده‌اند، استفاده کنید. تا زمان بهبودی به کمک این روش از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.

 استفاده از کرم‌های محو‌کننده موضعی

کرم‌های محوکننده لک صورت چه با نسخه پزشک و چه بدون آن در داروخانه‌ها قابل دسترسی هستند. اما از عملکرد این کرم‌ها چه می‌دانید؟ بسیاری از کرم‌های رفع‌کننده لک صورت حاوی هیدروکینون هستند؛ ماده‌ای که از قابلیت از‌بین‌بردن ملانین پوست را دارد. هیدروکینون با محو کردن ملانین‌های پوست منجر به رفع لکه‌های تیره می‌شود.

با ‌این‌حال هر یک از راهکارهای از بین بردن لک صورت عوارض مخصوص به خود را دارند.

عوارض ناشی از کرم‌های محو‌کننده لک صورت

کرم‌های موضعی حاوی هیدروکینون عوارض زیر را برای ما به دنبال دارند:

التهاب

خشکی

سوزش

تاول

تغییر رنگ پوست

در سال 1982 سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA ) محصولات پوستی حاوی 2% هیدروکینون را برای پوست بی‌خطر و موثر می‌دانست. با‌این‌حال در سال 2006 ورق برگشت. تحقیقات در رابطه با تاثیرات این ماده نشان داد که هیدروکینون منجر به بروز سرطان در موش‌های صحرایی می‌شود. البته تیرگی و تغییر شکل پوست در آزمایشات این ماده به چشم می‌خورد. به همین خاطر است که استفاده از هیدروکینون و کرم‌های حاوی آن را چندان توصیه نمی‌کنیم.

استفاده از کرم‌های رتینوئید موضعی

به‌کارگیری کرم‌های موضعی رتینوئید از دیگر راهکارهای از بین بردن لک صورت به شمار می‌آید. نکته جالبی که در رابطه با این روش درمانی وجود دارد، عوارض جانبی و ریسک کم آن است.

بیایید معرفی این روش را با معرفی رتینوئید شروع کنیم. این ماده به عنوان یکی از ترکیبات ویتامین A شهرت دارد. هدف اصلی استفاده از این ماده نیز رفع کک و مک بهبود پوست آسیب دیده از نور خورشید است.

اما این راهکار درمانی یک تفاوت اصلی با سایر راهکارهایی که تاکنون مطرح کردیم، دارد. بر اساس بررسی‌هایی که در سال 2014 صورت گرفت، مشخص شد که این ماده دارای قابلیت محافظت نوری است.

رتینوئید با جذب اشعه ماورای بنفش B نه تنها از پوست محافظت می‌کند، بلکه مانع از تشکیل لک‌های جدید پوستی می‌شود.

با این وجود این راهکار درمانی نیز عوارض مخصوص به خود را دارد:

قرمزی

خشکی

سوزش پوست

لایه‌برداری پوست

حساسیت

با استفاده از رتینوئید با یک تیر دو نشان زده‌اید: لک‌های پوست صورت خود را رفع می‌کنید و مانع از بروز لکه‌های جدید بر پوست می‌شوید.

آیا ممکن است لک‌های صورت خود‌به‌خود از بین بروند؟

سوالی بسیاری از مراجعه‌کنندگان به کلینیک‌های درمانی از بین رفتن لک‌های صورت است.

برای پاسخ به این سوال بیایید از زاویه دیگری به فرآیند بروز لک روی پوست نگاه کنیم. پوست حاوی سلول‌هایی به نام ملانوسیت است که رنگدانه ملانین را تولید می‌کند. ملانین نیز به محافظت از پوست ما در برابر اشعه ماورای بنفش می‌پردازد.

هنگامی که ما برای مدت طولانی در معرض نور خورشید قرار می‌گیریم، ملانوسیت‌های پوست خود را به تولید بیشتر ملانین ترغیب خواهیم کرد. حتی اگر توجه کرده باشید افراد دارای رنگ پوست روشن‌تر در مقایسه با افراد دارای پوست تیره بیشتر در معرض لک‌های پوستی قرار دارند.

اگرچه راهکارهای از بین بردن لک صورت موثر هستند، پیشگیری را بیش از هر درمان دیگری توصیه می‌کنیم. حتماً برای شما هم پیش آمده است که در فصل تابستان بیش از هر زمان دیگری شاهد بروز لک روی پوست صورت خود بوده‌اید.

با این حال با نزدیک شدن به فصل زمستان پوست این مکانیسم دفاعی خود را کنار می‌گذارد و لک‌های صورت به طرز چشمگیری کاهش پیدا می‌کنند.

چه زمانی مراجعه به پزشک برای درمان لک صورت الزامی است؟

بروز لک‌های پوستی واکنش دفاعی بدن در برابر تشعشعات مضر نور خورشید است. با این حال این امکان وجود دارد که لک‌های پوستی با سرطان پوست اشتباه گرفته شوند.

قرارگیری در معرض نور خورشید آن به مدت طولانی بی‌شک آسیب‌زا و خطرناک است. با این حال نگران لک‌های پوستی خود نباشید. تنها در صورتی نزد پزشک مراجعه کنید که شاهد تغییر در اندازه، رنگ یا شکل لکه های پوستی خود هستید.

لک‌های پوستی؛ بی‌خطر و قابل درمان

ظاهر شدن لک‌های تیره روی پوست چه در میان خانم‌ها و چه در میان آقایان شایع است. با وجود اینکه این لکه‌های پوستی هیچ ضرری برای ما ندارند، اما همه ما به دلایل زیبایی ظاهری دوست داریم که برای همیشه از شر آنها خلاص شویم.

ناگفته نماند که راهکارهای از بین بردن لک صورت نیز کم نیستند. از روش‌های لیزردرمانی گرفته تا سرماجراحی و استفاده از مواد شیمیایی راهکارهای مهم پیش‌روی ما هستند.

به یاد داشته باشید که هر یک از این روش‌ها عوارض و ریسک‌های خاص خود را دارند. به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم که آگاهانه و با مشورت یک متخصص اقدام به انتخاب بهترین راهکار کنید.

با انتخاب روش مناسب برخورداری از زیبا، صاف و یکدست را تجربه خواهید کرد.

منبع مطلب

فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب




  تهران وکیل   |   مشاور ایرانی در لندن   |   فروش تجهیزات ویپ   |   گردشگری ارم بلاگ  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


اعداد فرشته در عشق و روابط عاشقانه! ✓ کانال یوتیوب اعداد فرشته در عشق و روابط عاشقانه! ✓ کانال یوتیوب مشاهده