خرید از سراسر دنیا


» تزریق فیلر یا بوتاکس برای چه کسانی مناسب نیست؟

تزریق فیلر یا بوتاکس برای چه کسانی مناسب نیست؟

فیلرها یا پرکننده‌ ها موادی شبیه ژل هستند که برای حجم دادن به شیارهای عمیق شده پوست، چروک‌ها، برجسته کردن لب‌ها و گونه‌ها، پر کردن جای جوشه و لیفتینگ پوست به کار می‌روند. از آن جایی که فیلر‌ها می‌توانند باعث حجم دهی خوب و نتایج قابل رویت در همان جلسه شوند و نیز هزینه و سختی کمتری از انجام جراحی‌های زیبایی دارند، لذا امروزه در جوان سازی پوست با استقبال بسیاری رو به رو گردیده اند. البته در امر جوانسازی پوست، استفاده توام از فیلرها همراه با تزریق توکسین بوتولونیم و لیزردر فواصل مختلف می‌تواند نتایج قابل قبول‌تری را ایجاد نماید.

انواع مختلف فیلرها

انواع مختلفی از فیلرها تولید شده‌اند ولی بیشترین نوع مورد استفاده در دنیا فیلر‌هایی از جنس «اسید هیالورونیک» هستند. هیالورونیک اسید به طور طبیعی و با غلظت بالا در بافت زمینه‌ای پوست و در بافت‌های نگه دارنده ای مثل غضروف و مایع مفصلی بدن ما وجود دارد که با افزایش سن غلظت و مقدار آن کاهش می‌یابد و این کاهش در پوست مسبب ایجاد شلی و چروک می‌باشد. بنابراین تزریق فیلرهایی از این جنس می‌تواند باعث ترمیم و احیاء چروک‌ها، پر کردن شیار‌های طبیعی مثل خطوط خنده و خطوط لبی چانه‌ای و همچنین سفتی و لیفتینگ پوست شود. اکثر فیلرهای از جنس اسید هیالورونیک بین شش ماه تا یکسال دوام دارند.

نوع دوم فیلر‌ها که امروزه استفاده می‌گردند از جنس «کلسیم هیدروکسید آپاتیت»‌ می‌باشد. این ماده معدنی که مشابه ترکیب طبیعی موجود در استخوان انسان است از قوی ترین فیلر‌های موجود بوده و برای پر کردن شیار‌های عمیق تر استفاده می‌گردد. از این فیلر برای گونه گذاری و پر کردن حاشیه‌های صورت هم استفاده می‌شود. این فیلر نیز دایمی نبوده و به طور متوسط بعد از یک و نیم سال تجزیه شده و از بین می‌رود.

نوع سوم فیلرهاکه از جنس «پلی لاکتیک اسید» و یا «پلی کربو لاکتون‌ها» هستند، پس از تزریق در محل سبب تحریک تولید کلا‍‍‍‍ژن‌ها می‌گردند و عمدتا جهت پر کردن شیار‌های نیمه تحتانی صورت به کار می‌روند. این مواد بر خلاف سایر فیلر‌ها نتایج فوری نداشته و در عرض دوره چند ماهه باعث کلاژن سازی گردیده و نتایج اثر خود را نشان می‌دهند.

نوع بعدی فیلرها در واقع از جنس «چربی» بدن خود فرد هستند که طی مراحل لیپوساکشن از نواحی چربی دار بدن گرفته و پس از خالص‌سازی به منظور حجم دهی و یا رفع چروک‌های عمیق در همان جلسه به عمق پوست تزریق میگردند که به مجموع این فرایند «لیپوترانسفراتولوگوس» گفته می‌شود.

چگونه می توانم هموگلوبین خود را سریع افزایش دهم؟ مطلب مرتبط چگونه می توانم هموگلوبین خود را سریع افزایش دهم؟

فیلرهای با ماندگاری طولانی‌تر یا «نیمه ماندگار» هم وجود دارند که از میکروسفرهای ماده‌ای به نام «پلی متیل متاکریلت» در ترکیب با کلاژن هستند و برای چروک‌های عمیق‌تر و ایجاد حجم در گونه‌ها و لب‌ها بکار می‌روند. فیلرهای دیگر ماندگار از جنس «سیلیکون» و «پارافین» هم وجود دارند که بدلیل احتمال بالای عوارض جانبی دیگر مقبول نیستند. لازم به ذکر است که فیلرهایی از جنس کلاژن (شامل نوع گاوی و بیولوژیک) نیز وجود دارند که بدلیل ایجاد واکنش‌های آلرژیک زیاد مورد استفاده نمی‌باشند.

تزریق فیلر چه اتفاقاتی می‌افتد؟

ابتدا پزشک متخصص شما را معاینه و نواحی از پوست و صورت شما را که نیاز به بازسازی دارد ارزیابی کرده و با شما در میان می‌گذارد، سپس نقاط خاصی در صورت علامت‌گذاری می‌گردد، محل‌های تزریق توسط یک ماده‌ ضد میکروبی پاک شده و با بی‌حس کننده موضعی بی‌حس می‌گردد. انجام تزریق در هر ناحیه فقط چند دقیقه طول می‌کشد، سپس نواحی علامت گذاری شده پاک و محل تزریق به کمک یخ سرد و توسط پزشک ماساژ داده می‌شود.

چند ساعت بعد از انجام تزریق شما می‌توانید با ملایمت (بدون اعمال فشار در نواحی درمان شده) آرایش کنید. قابل ذکر است که اصلاح خطوط و چروک‌های عمیق و اسکار‌ها نیاز به تزریق‌های متعدد داشته و با یک جلسه و یا مقدار کم فیلر نتایج کاملا قابل قبول بدست نمی‌آید.

ترمیم و خطر

دوره نقاهت خاصی پس از تزریق فیلر‌های پوستی وجود ندارد، شما می‌توانید همان روز به اکثر فعالیت‌های خود باز گردید. به یاد داشته باشید که محل تزریق را نمالید، فشار ندهید و گرم نکنید تا ماده تزریق شده به درستی در زیر پوست توزیع گردد. پس از تزریق عوارضی معمولی مانند تورم، قرمزی و کبودی و ناراحتی خفیف در محل ممکن است ایجاد شود که ظرف چند ساعت تا چند روز از بین می‌رود و نیاز به درمان ندارد.

عوارض جدی ناشی از تزریق فیلر‌ها شامل موارد زیر می‌باشد

تشکیل آنتی بادی یا پس زدن مواد فیلر،خون ریزی،نکروز پوستی،خارش، قرمزی و تورم پایدار،عفونت محل تزریق، فلج موقت عضلات صورت، اصلاح زیاد یا کم،حرکت مواد فیلر به اطراف محل تزریق، در مورد فیلر‌هایی مثل کلسیم هیدروکسید آپاتیت که از مواد میکروسکوپیک گرانولر درست شده، ممکن است تجمعاتی از این ماده در نواحی پر حرکت صورت ایجاد شود .

تزریق فیلر برای چه کسانی مناسب نیست؟

در اختلالات خونریزی دهنده، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های عصبی عضلانی، اختلالات اتو ایمون و آلرژی به مواد تزریقی، همچنین در بارداری و شیردهی نباید تزریق صورت گیرد.

مهم است که بدانیم

فیلر‌های تزریق شده به پوست دایمی نیستند و برای حفظ وضعیت نیازمند به تزریق دوباره هستید اما علاوه بر طول عمر تعریف شده هر نوع فیلر، روند سالمند شدن پوست شما و این که بدن شما چه قدر سریع فیلر را تجزیه خواهد کرد، فواصل تکرار دوباره فیلر را تعیین می‌کند. اگر شما تصمیم به درمان دوباره نداشته باشید ظاهر چروک‌ها به وضعیت اولیه بر می‌گردد و حجم گونه‌ها و لب‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از عوارض جدی، در انتخاب پزشک متخصص و مورد اعتماد خود دقت نمایید چرا که عدم مهارت و دانش کافی در انجام تزریق و نیز استفاده از انواع متفرقه و ارزان قیمت فیلرها می‌تواند عواقب جدی بدنبال داشته باشد.

تزریق پرکننده های پوستی ( ژل، فیلر ) می تواند باعث افزایش حجم لب ها شده ، شیارهای کم عمق صورت را پر کرده و با حذف چین و چروک باعث صافی و نرمی صورت گردد. همچنین از این مواد می توان جهت رفع جای زخم نیز بهره برد

پرکننده های پوستی چه هستند ؟

هیالورونیک اسید از اجزای طبیعی ساختمان پوست می باشد که موجب لطافت و قوام پوست می گردد. با افزایش سن میزان تولید هیالورونیک اسید در پوست کاهش یافته که در نتیجه آن پوست نازک و شل گشته و در نهایت چین و چروک در آن ایجاد می گردد. بیشتر فیلرها متشکل از هیالورونیک اسید هستند و به همین علت براحتی در پوست تزریق شده و تحمل می شوند که به تدریج جذب می گردند

به چند دلیل پر کننده های پوستی یا فیلرها ( ژل های تزریقی ) شاید بزرگترین پیشرفت در صنایع بهداشتی و پزشکی زیبایی می باشند. از جمله این دلایل مقرون به صرفه بودن این مواد و در دسترس بودن آنها برای استفاده عموم می باشد. همچنین پر کننده های پوستی برای افرادی که به دنبال درمان های ضد پیری هستند این امکان را فراهم می کنند که در کوتاهترین زمان ممکن و با حداقل اقدامات تهاجمی چین های صورت خود را پر کرده و به طور موقت آنها را حذف نمایند، همچنین برای برجسته سازی لب ها و گونه های افرادی که خواهان داشتن چنین اندام هایی می باشند کاربردهای بسیار شگفت انگیزی خواهند داشت. برخی از پر کننده های پوستی علاوه بر از بین بردن چین و چروک در متناسب سازی اطراف لب، دور دهان، دور چشم و حتی احیای پوست کارایی دارند.

تزریق ژل های پر کننده توصیه می شود ؟

احساس جوانی را به صورت خود بازگردانید یا با لب های حجیم و گوشتالو چهره تان را جذاب تر ببینید، اگر می خواهید با حذف چین و چروک صورت شادابی را به چهره تان بازگردانید، پر کننده های پوستی ( تزریق ژل لب، و سایر ژل ها ) چنانچه توسط دستان جراحی مجرب و کار آزموده تزریق گردند می توانند راه حل مناسبی باشند. پر کننده های پوستی را ” فیس لیفت مایع ” نامیده اند زیرا بسیاری از مزایای فیس لیفت را دارا می باشند.

اگرچه از فیلرها ( ژل ها ) نمی توان در پوست های بیش از حد تضعیف شده استفاده کرد، اما این پر کننده ها می توانند باعث افزایش حجم بافت نرم شده و با هزینه ای پایین نتایجی قابل توجه و البته فوری داشته باشند. فیلرها دائمی نیستند و در طول زمان جذب خواهند شد و نیاز به تکرار خواهند داشت.

تزریق ژل و چربی برای جوانسازی و حجم داد

از برخی فیلرها برای جوانسازی پوست و به صورت ترکیب با بوتاکس استفاده می گردد. برای این امر جراح پلاستیک شما نیازهایتان را ارزیابی کرده و برای نیل به نتیجه ایده آل استفاده از یکی یا هر دوی روش های مذکور را پیشنهاد خواهد کرد.

توصیه های ایمنی قبل از تزریق پر کننده ها

چنانچه شما زیر 18سال می باشید برای تزریق ژل نیاز به اجازه والدینتان خواهید داشت.

اگر دچار حساسیت های پوستی هستید حتما آن را به اطلاع پزشکتان برسانید.

برای بانوانی که در دوران بارداری قرار دارند تزریق فیلرهای پوستی توصیه نمی شود.

در صورتی که پوست شما دچار عفونت، زخم و یا حساسیت شده است حتما قبل از تزریق به مشاوره پزشکی نیاز خواهید داشت.حتما به پزشکی با تجربه مراجعه بفرمایید.

دکتر نازنین سادات نبوی متخصص پوست مو زیبایی


بازدید سایت خود را میلیونی کنید
فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب




  فروش تجهیزات ویپ   |   مشاور ایرانی در لندن   |   گردشگری ارم بلاگ   |   تهران وکیل  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


با هیپنوتیزم به خواسته هات برس! (80%تخفیف+هدیه ویژه) با هیپنوتیزم به خواسته هات برس! (80%تخفیف+هدیه ویژه) مشاهده